Berichten

Sparen op het internet

Sparen op het internet kan makkelijk via spaarprogramma’s. Deze internet spaarprogramma’s of GPT’s zijn online websites waar je geld mee kan verdienen/sparen. Natuurlijk krijg je dat geld niet zomaar, maar staat hier iets tegenover.

Hoe verdien je geld?

Spaarprogramma’s bieden talloze manier aan om geld te verdienen.

Zo kan je geld verdienen door het lezen van emails, het deelnemen aan acties, het invullen van enquêtes, het spelen van spelletjes, enzovoort.

De waarde van emails ligt meestal tussen de 0,25 ct & 2 ct. Dit lijkt op zich niet erg veel, maar dit telt natuurlijk wel stevig op als je dagelijks een mailtje wegklikt.

Ook het deelnemen aan acties kan zeer lucratief zijn. Zo kan je met het bestellen van online spullen bij bekende merken hoge cashbackvergoedingen krijgen die kunnen oplopen tot honderden euro’s.

Koop je niet graag online, dan is het invullen van enquêtes misschien wel iets wat je wilt doen. De vergoedingen liggen hierbij meestal tussen de € 0,20 en € 1,50.

Zijn bovenstaande dingen niet helemaal jouw ding, maar ben je wel sterk in spelletjes spelen? Dan kan je nog altijd spelletjes spelen om zo een extra zakcentje te verdienen. De te spelen spelletjes zijn niet enkel de klassieke kansspelen, waar meestal verlies op wordt gemaakt, maar ook echte spelletjes waarbij je beter moet zijn als de andere leden. Vergoedingen kunnen hierbij oplopen tot meerdere euro’s.

Keuze genoeg

Op het internet zijn er meer als voldoende van deze spaarprogramma’s terug te vinden. Sommige zijn natuurlijk beter als anderen. Ik geef jullie dan ook graag volgend spaarprogramma mee als tip.