Berichten

Geld lenen zonder inkomen

U heeft geen inkomen en toch de dringende behoefte om geld te lenen? Uw wasmachine is kapot gegaan, uw auto heeft het begeven of om bijvoorbeeld een bedrijf te starten zoekt u een partij die u geld wil lenen. Dan is het vaak een zoektocht als een speld in de hooiberg als u op de traditionele manier geld wilt lenen. Uiteraard zijn er dan ook mogelijkheden.

Als u bij een bank niet in aanmerking komt voor een lening kunt u allereerst proberen om bij een particulier geld te lenen. Geld lenen zonder de tussenkomst van een bank is tegenwoordig een populaire manier van particulier geld lenen. Een andere mogelijkheid ontstaat als u een eigen woning heeft waarop weinig tot geen hypotheek op zit. U kunt dan een hypotheek afsluiten en geld opnemen bij de bank en een deel van het geld reserveren om aan de renteverplichtingen te voldoen. Een manier die niet direct voor de hand ligt echter wel een oplossing kan zijn om te lenen zonder inkomen of voor geld lenen met uitkering.

Een andere manier om geld te lenen zonder inkomen als u een bedrijf wilt opstarten is om een sterk ondernemersplan te schrijven en dit in te dienen bij de bank. U kunt ook op zoek gaan naar een investeerder of via crowdfunding geld verzamelen om uw lening te krijgen zonder dat u op dit moment een inkomen hebt.
Een lening zonder inkomen is het snelste te verkrijgen als u een rijke (suiker) oom of tante heeft die u graag het geld wil lenen. Of misschien uw ouders uit de nog te verdelen erfenis. Of dit zo verstandig is, is altijd de vraag. Het is echter wel een mogelijkheid om op deze manier geld te krijgen.
Op het internet ziet u ook vaak oproepen staan dat u snel en gemakkelijk geld kunt lenen zonder inkomen of met een BKR registratie. Kijk hier wel voor uit. Het is niet altijd allemaal helemaal juist en correct wat er wordt geroepen. En ga altijd alleen in zee met een bedrijf dat is geregistreerd en ook een vergunning heeft bij de autoriteit financiële markten. Zo weet u dat alles goed is geregeld.
Op het internet kunt u natuurlijk ook een oproep doen om geld te lenen van een particulier of een bedrijf. Mogelijk dat u op deze manier iemand vind die u wil helpen.
En soms zult u gewoon moeten accepteren dat de mogelijkheden om geld te lenen zonder een inkomen zeer beperkt zijn en mogelijk helemaal niet mogelijk is!
Wij wensen u veel succes bij uw zoektocht om een lening te krijgen zonder een eigen inkomen. Dat u hierin mag slagen en een goede en nette afspraak kunt maken met de partij die u het geld wil gaan lenen.

 

Snel geld nodig

Je hebt snel geld nodig en wilt dus snel geld lenen. Dit is tegenwoordig erg gemakkelijk en simpel via internet te regelen. Bedenk van te voren goed wat voor bedrag je wilt lenen en hoe lang je erover wilt doen om het terug te betalen. Bij zogeheten flitskredieten (leningen van een paar honderd euro) moet je het geleende bedrag meestal binnen 1 tot 2 maanden weer terug betalen. Als je vooraf al weet dat je het niet gaat redden om de lening binnen twee maanden terug te betalen is het verstandig om te kijken naar andere mogelijkheden. Weet je wel zeker dat je binnen het gestelde termijn het geleende bedrag weer kan aflossen dan kun je gerust de lening afsluiten mits je de voorwaarden goed hebt doorgelezen.

Voorwaarden snel geld lenen

Op het internet zijn verschillende aanbieders te vinden die op verschillende manieren geld verdienen aan de lening die jij afsluit. De meeste aanbieders van flitskredieten verdienen niet op de rente, maar op andere manieren. Bijvoorbeeld als jij wilt dat je aanvraag zo snel mogelijk wordt behandeld dan kost je dat vijfentwintig euro anders kan het zo zijn dat je drie dagen moet wachten voordat je aanvraag in behandeling wordt genomen en dat is nou net wat je niet wilt als je snel geld wilt lenen. Overigens betaal je bij deze aanbieder dan geen rente over je lening. De aanbieder verdiend op deze en andere manieren zijn geld.

Het is daarom absoluut noodzakelijk om goed de voorwaarden door te lezen. Hier geen tijd voor hebben is een absolute no go, want dit kan later voor vele onaangename verassingen zorgen.

Geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen is aan de orde van de dag en de geldverstrekkers zijn er in grote getalen. Als je een lening wilt afsluiten zal het dus niet moeilijk zijn om aan geld te komen. Als je echter in het verleden wel eens een betalingsachterstand hebt gehad omtrent een lening en daardoor een BKR codering achter je naam hebt gekregen kan het wel eens lastig worden. Geldverstrekkers checken namelijk altijd bij het BKR of je kredietwaardig bent en als dan blijkt dat je een codering hebt zullen ze helaas niet gauw met je in zee gaan.

Kun je geld lenen zonder BKR toetsing op de een of andere manier?

Het is wel mogelijk om geld te lenen zonder dat je daarvoor bij het BKR wordt getoetst, maar dit zal niet om grote bedragen gaan. Uiteraard zijn er wel geldverstrekkers die jou ondanks een BKR codering wel geld willen lenen, maar dan zul je vaak met belachelijk hoge rentes te maken krijgen.

Zoals ik al zei kun je wel lenen zonder BKR toetsing. Ik heb het hier over de zogenaamde minilening. Dit is een geldbedrag tot maximaal 750 euro. De verstrekkers van dit krediet zullen nooit je gegevens opvragen bij het BKR. Nadeel van zo’n minilening is dan weer dat de looptijd van de lening nooit meer als 30 dagen bedraagt. Daarbij komt dat als je een minilening niet binnen de gestelde termijn aflost je tegen hoge boetes kunt oplopen.

Kortom, geld lenen zonder BKR toetsing is over het algemeen bijzonder lastig, met name voor grote bedragen. Voor kleine bedragen tot 750 euro is het heel eenvoudig. Als dit is wat je wilt kun je vooruit en anders zul je genoegen moeten nemen met hoge rentes als je een groot geldbedrag wilt lenen óf gewoon niet lenen.

Lenen voor DS spellen

Alhoewel veel mensen DS Spellen downloaden is het natuurlijk ook mogelijk om de nieuwste games snel in de winkel te kopen. Vooral rond Kerst of Sinterklaas kan het erg leuk zijn om wat spelletjes cadeau te geven aan uw kinderen of andere familieleden. Wanneer u niet genoeg geld heeft kan dit erg vervelend zijn, we bekijken daarom in dit artikel hoe u geld kunt lenen voor de aanschaf van Nintendo DS spelletjes.

 

Minilening

Wanneer u het geld binnen een maand denkt te ontvangen is een minilening de beste optie. Met een minilening kunt u een klein bedrag (bijvoorbeeld 100 euro) lenen waarna u alleen rente betaald over de openstaande lening. Let er echter op dat de lening terugbetaald moet worden voor de opgegeven datum, aangezien u anders een boete dient te betalen. Wanneer u niet zeker weet wanneer u het geld kunt terugbetalen is een doorlopend krediet misschien een betere keuze.

 

Doorlopend krediet

Maar wat is een doorlopend krediet nu eigenlijk? Bij een doorlopend krediet kunt u op elk moment, tegen een bepaald rentepercentage, geld pinnen. Op die manier bepaald u zelf hoe hoog uw lening is en kunt u deze terugbetalen wanneer u dat uitkomt. Hierdoor blijven de kosten van het krediet laag en betaald u zich niet blauw aan de verschillende openstaande leningen.

 

Lenen voor DS spellen

Er zijn dus voldoende methoden om geld te lenen voor de aanschaf van een DS Spel. Het downloaden van DS spellen is dan ook niet noodzakelijk en zal waarschijnlijk binnenkort verboden worden. Leen daarom het geld dat u nodig heeft simpelweg bij.

Geld en BKR

Geld lenen zonder BKR registratie is een gewild iets. Mensen in geldproblemen hebben er veel voor over, en willen hierover dan ook graag informatie hebben. Toch is de realiteit vaak dat dit zeer lastig is.

Geld lenen zonder BKR registratie kan op verschillende manieren worden gedaan. Ten eerste, bij bepaalde financiële kantoren. Dit soort kleine bedrijfjes zijn er echter vaak op uit om winst te maken. Deze bureau’s zullen dan ook torenhoge rentes vragen. Toch is het wel mogelijk om bij dit soort bedrijfjes geld te lenen. Oplichting komt helaas ook bij deze financiele kantoortjes maar al te vaak voor. Wees daarom op je hoede als je het bij dit soort bedrijven probeert.

Particulier kan er ook vaak wel geld worden uitgeleend. Zoek iemand die je vertrouwt, en die jou ook vertrouwt, en probeer het met duidelijke afspraken voor elkaar te krijgen. Bedenk wel dat ‘even snel geld lenen zonder BKR’ nergens mogelijk is. De uitlener wil natuurlijk altijd geld terug zien, dus ‘binnen 24 uur’, en ‘even snel’ of ‘in 5 minuten geregeld’ duidt op onraad: oplichting! Wees echt heel voorzichtig, anders kom je alleen maar dieper in de (geld)problemen.

Flitsleningen zijn de enige uitzondering op de regel. De shirtsponsor van NEC bijvoorbeeld, is zo’n bedrijf dat geld uitleent. Toch duurt de eerste lening bij zo’n flitskredietbureau ook vaak een volle week. Pas als je daar meer gaat lenen, kan het sneller. Echter, als je het geld niet binnen een maand terugbetaald, moet je ook torenhoge rentes betalen. Geld lenen zonder BKR is dus niet zo gemakkelijk als het lijkt!

Snel geld lenen

Geld lenen is dankzij de introductie van het internet alleen maar makkelijker geworden. Door de introductie van nieuwe kredietverstrekkers en vormen kunt u snel geld lenen zonder lastige administratieve handelingen. Maar welke methoden bestaan er nu eigenlijk om vlot en succesvol geld te lenen, en hoe vindt u de voordeligste aanbieder van kredieten?

Leen snel met een minilening

Een minilening is een speciaal krediet waarmee het mogelijk is om een klein bedrag tegen soepele voorwaarden te lenen. Bij een minilening of ook wel flitskrediet leent u dan bijvoorbeeld zeshonderd euro voor een periode van twintig dagen. Op die manier is het mogelijk om een tijdelijke saldodip op te vangen waardoor geld lenen nog flexibeler kan worden opgezet. Maar waarom is de minilening nu eigenlijk beter dan de andere populaire leenvormen?

Andere leenvormen

Bij de meer traditionele leenvormen, zoals het persoonlijk of doorlopend krediet, gaat het vaak om grote bedragen waardoor de kredietverstrekker genoodzaakt is om alle gegevens van u als afnemer doorgrondig na te gaan. Bij een minilening kunt u echter, na het eenmalig aantonen en bewijzen van uw identiteit, door middel van een sms vlot geld op uw rekening ontvangen. Het bedrag ligt dus veel lager en daardoor is snel lenen eenvoudiger dan ooit.

Pas op de voorwaarden

Bij bepaalde aanbieders waaronder voorschotje.nl is het zo dat het mogelijk is om gratis een minilening af te sluiten. Deze websites rekenen wel is waar geen rente, maar vervolgens is het wel zo dat u een boete betaald wanneer u te laat aflost. Bij een minilening is het dan ook altijd erg belangrijk om de voorwaarden na te gaan, anders kunt u voor vervelende verrassingen komen te staan en dient u een hoge woekerrente te betalen. Daar wordt niemand blij van, vergeet dus niet dat geld lenen, snel of langzaam, risico’s en kosten met zich mee brengt.

Lenen met een zo laag mogelijke rente

Lenen met een zo laag mogelijke rente

Waarom moet je proberen een lening af te sluiten tegen een zo laag mogelijke rente? Dat is de vraag waar dit artikel een antwoord op geeft. Eigenlijk is het heel erg simpel. Hoe hoger de rente, des te meer je gaat betalen. Aan de hand van een voorbeeld zullen wij dat uitleggen. Daarna zal je begrijpen waarom je moet lenentegen een zo laag mogelijke rente.

Stel dat je 30.000 euro gaat lenen tegen een rente van 5% op jaarbasis. Dat betekend dat je per jaar 1.500 euro aan rente moet betalen (5% van 30.000 euro). Maar wat als het rentepercentage geen 5% is maar 10%? Je raad het waarschijnlijk al, de rente verdubbeld dan. Je betaalt dan namelijk 3.000 euro op jaarbasis (10% van 30.000). Of je nou 1.500 of 3.000 euro moet betalen, het maakt nogal een verschil! Probeer daarom altijd op zoek te gaan naar een lening met een zo laag mogelijke rente. Als je die lening hebt gevonden dan kun je eigenlijk spreken over de goedkoopste lening.

Hoe kun je erachter komen welke rente je moet betalen bij een bepaalde lening? Dit kun je nagaan door zogenaamde “lening vergelijkingssites”. Op zulke sites worden leningen van verschillende aanbieders vergeleken. Je ziet dan precies hoeveel rente je moet betalen bij welke aanbieder. Zulke vergelijkingssites zijn redelijk betrouwbaar maar niet altijd actueel. Daarom kun je het beste kijken op de website van de bank of geldverstrekker. Daar zie je het meest actuele rentepercentage staan. Is het rentepercentage van bank A het laagst van allemaal? Dan kun je spreken van de goedkoopste lening.

Vergeet echter niet om ook de voorwaarden die gekoppeld zijn aan de lening goed door te nemen. Iedereen kent ze wel, de kleine lettertjes. Niemand vind het leuk om achteraf erachter te komen dat er haken en ogen aan je lening zitten. Laat desnoods een onafhankelijke adviseer kijken naar de voorwaarden. Als alles klopt kun je de lening afsluiten bij de bank met het laagste rentepercentage. Veel succes het vinden van de goedkoopste lening!

Lenen of niet?

Het aangaan van kredieten is een vast onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Meer dan waarschijnlijk zal er geen enkel gezin te vinden zijn die nooit in hun leven een krediet aan zal gaan. Is dat slecht? Niet noodzakelijk, want er zijn natuurlijk bepaalde (grote) investeringen waarbij het raadzaam of zelfs noodzakelijk is om een krediet af te sluiten. Een bekend voorbeeld hiervan is de aankoop van een huis, maar denk ook aan een auto of voor de ondernemers onder ons, die bijvoorbeeld een zakelijk krediet willen afsluiten voor het oprichten van een eigen bedrijf. Te vaak echter wordt een krediet aangegaan zonder stil te staan bij de gevolgen die deze overeenkomst met zich meebrengt. Vergeet namelijk niet dat u verplicht bent zich aan de voorwaarden van de overeenkomst te houden en financiële instellingen vaak niet de meest vredelievende ondernemingen zijn als het aankomt op betalingsachterstanden. Wanneer is het nu eigenlijk wel en wanneer vooral niet aangeraden om een krediet af te sluiten? U komt het in dit artikel te weten.

Het afsluiten van een krediet bij hoge bedragen
In de meeste gevallen zullen mensen er voor kiezen om een krediet af te sluiten voor een bedrag dat ze niet meteen zomaar in één keer kunnen ophoesten. In de inleiding van dit artikel werd bijvoorbeeld reeds de aankoop van een huis aangehaald. Dit is één van de gevallen waarbij het niet alleen aangewezen is om te lenen, het is uiteindelijk ook op fiscaal vlak gewoon de interessantste oplossing. Dit alles heeft er voor gezorgd dat er vandaag de dag waarschijnlijk maar weinig of zelfs helemaal geen mensen meer tot de aankoop van een huis overgaan zonder daarvoor enig krediet voor af te sluiten. Hou er hierbij wel rekening mee dat het gaat om een lening van een relatief groot bedrag en dat de financiële instelling waarbij u het krediet aangaat een bepaalde zekerheid zal willen. Die zekerheid krijgen ze bij een huis door middel van een zogenaamde hypotheek. Wanneer u tegenover de financiële instelling niet meer aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen, zal men aanspraak maken op de hypotheek en het huis verkopen. Met de opbrengst zal aan uw financiële verplichtingen worden voldaan.

Lenen voor kleine bedragen
Het is bijna een hype geworden de laatste jaren. Verschillende financiële instellingen of andere (iets meer dubieuze) partijen hebben zogenaamde mini-leningen in het leven geroepen. Een dergelijk krediet maakt het mogelijk om voor slechts enkele honderden euro’s reeds een lening aan te kunnen gaan. Het wordt de kredietnemer zelfs nog eenvoudiger gemaakt, want het is mogelijk om een dergelijke lening heel eenvoudig via sms af te sluiten. Hierbij kunt u (in de meeste gevallen) tot 500 euro lenen, dat dan over een periode van 30 dagen terugbetaald dient te worden. Hierbij dient u er dus rekening mee te houden dat binnen de maand het geleende bedrag + de rente terugbetaald dient te worden. In principe mogen we bij een mini lening zelfs helemaal niet spreken van een rente. Zoals de bedrijven die dit aanbieden het graag noemen, wordt de rente bij een dergelijke lening vervangen door zogenaamde “behandelingskosten”. Typisch voor dergelijke kredieten is dat deze kosten bijzonder hoog liggen. Voor een lening van 500 euro betaalt u bijvoorbeeld in de meeste gevallen 125 euro kosten. Dit maakt dat u binnen de termijn van 30 dagen geen 500 euro dient terug te betalen, maar wel 625 en geloof ons maar als we zeggen dat u bij dergelijke partijen geen openstaande schuld wenst te hebben… Misschien dat bij het lenen van kleine bedragen particulier lenen een betere optie is.

Conclusie
Lenen is in het leven geroepen om mensen in het algemeen meer kansen te geven. Ze geven mensen de kans om iets te kopen waar men in eerste instantie niet het geld voor heeft. Na het aangaan van de lening is het aan de kredietnemer om aan zijn betalingsverplichting onder de vorm van een maandelijkse aflossing van het geleende bedrag met daarbovenop de berekende rente te voldoen. U dient er als kredietnemer goed over na te denken of u zich wel in een situatie bevindt waarin het aangewezen is om een krediet af te sluiten. Denk hierbij aan reeds lopende kredieten, maar ook aan eventuele waarborgen die u de kredietmaatschappij kunt geven. Ga eventueel ook eens rond de tafel zitten met een financieel adviseur als u er zelf niet helemaal uit raakt, maar ga nooit een krediet aan zonder met honderd procent zekerheid te weten dat u ook in staat zult zijn om aan uw betalingsverplichtingen te kunnen voldoen.

Leen verstandig

Euro’s die je niet hebt, kun je ook niet uitgeven. Of toch wel? Al sinds jaar en dag bestaat de mogelijkheid om geld te lenen. Vrijwel iedereen in Nederland leent geld om grote uitgaven (zoals een huis of een auto) te kunnen bekostigen. Een kleiner deel van de consumenten sluit echter ook leningen af voor het bekostigen van minder belangrijkere zaken. Geld lenen om maandelijks een ruimer budget te realiseren, is in veel gevallen niet aan te raden. Geld dat geleend wordt moet immers ooit terugbetaald worden (aflossing), plus een vergoeding voor de geldverstrekker (rente). De kans is groot dat geleend geld wordt aangewend voor onbelangrijke zaken; zaken die zich niet scharen onder de zogenoemde “primaire en secundaire levensbehoeften”, maar beschouwd worden tertiaire levensbehoeften. Het aanschaffen van producten en diensten zoals vakanties, ontspanning en luxe-artikelen op basis van leningen kan onopgemerkt leiden tot een hoge schuld.

Om het oplopen van een hoge schuld te voorkomen, is het aan te raden zorg te dragen voor een duidelijk overzicht van inkomsten en uitgaven. Bepaal aan de hand van dit overzicht bewust wat er maandelijks vrij besteed kan worden. Het is aan te raden keuzes te maken op basis van het geld wat je hebt, niet wat je zou kunnen bijlenen. Als er geleend wordt, dan is het raadzaam dit toe doen om jezelf aan behoeftes zoals voedsel, onderdak, verwarming en verzekeringen te kunnen laten voldoen. Andere behoeftes zoals luxe kunnen uitgesteld worden als daar op het moment geen geld voor beschikbaar is. Leen dus geen geld om vrijetijdsbestedingen te financieren. Leen bij voorkeur alleen geld voor duurzame goederen zoals een huis.

Tip: ben je een student? Bekijk dan het artikel snel geld verdienen student eens!

Lenen met BKR

Steeds meer mensen hebben een negatieve BKR codering heeft het Bureau Krediet Registratie bekend gemaakt (bron: De telegraaf). Uit de cijfers blijkt dat er in een jaar tijd een stijging heeft plaatsgevonden van 20% m.b.t. achterstanden op hypotheken. In het derde kwartaal van dit jaar blijkt dat 59.607 consumenten moeite hebben met het betalen van hun hypotheek.

Het nadeel van een achterstand is dat deze wordt aangemeld bij het BKR. Hierdoor zullen consumenten, die tijdens de economische zware tijden zelf een aantal betalingen moeilijk konden verrichten, geen geld meer lenen met een bkr codering.

De banken worden elk jaar strenger ten opzichte van hun voorwaarden. Deze voorwaarden worden jaarlijks aangescherpt door de AFM, waardoor een consument die vier jaar geleden een betalingsprobleem had nog steeds moeite heeft om een lening aan te vragen.

Geld lenen met een negatieve BKR codering is voor veel consumenten geen mogelijkheid meer, echter zijn er nog een aantal kredietverstrekkers die deze consumenten wel een lening willen verstrekken. Helaas slinken deze kredietaanbieders beduidend snel, waardoor het goede gedrag van een consument niet meer word beloond.

Een BKR codering blijft namelijk vijf jaar na het volledig aflossen van de hypotheek c.q.lening zichtbaar op het BKR. Dat betekent dus dat een consument na een achterstand van ten minste 2 maanden op een consumptief krediet vijf jaar lang geen lening meer kan aanvragen.

In de tijd van recessie zullen de aantallen van consumenten die niet meer kunnen voldoen aan hun verplichtingen nog verder toenemen. Een gedwongen ontslag kan al roet in het eten gooien, waardoor er nog maar maximaal 70% van het laatst verdiende loon overblijft.

Wanneer een consument deze achterstand niet meer kan voorkomen, zou de consument dus op zoek moeten gaan naar termen als geld lenen met bkr codering.