Berichten

Lenen voor DS spellen

Alhoewel veel mensen DS Spellen downloaden is het natuurlijk ook mogelijk om de nieuwste games snel in de winkel te kopen. Vooral rond Kerst of Sinterklaas kan het erg leuk zijn om wat spelletjes cadeau te geven aan uw kinderen of andere familieleden. Wanneer u niet genoeg geld heeft kan dit erg vervelend zijn, we bekijken daarom in dit artikel hoe u geld kunt lenen voor de aanschaf van Nintendo DS spelletjes.

 

Minilening

Wanneer u het geld binnen een maand denkt te ontvangen is een minilening de beste optie. Met een minilening kunt u een klein bedrag (bijvoorbeeld 100 euro) lenen waarna u alleen rente betaald over de openstaande lening. Let er echter op dat de lening terugbetaald moet worden voor de opgegeven datum, aangezien u anders een boete dient te betalen. Wanneer u niet zeker weet wanneer u het geld kunt terugbetalen is een doorlopend krediet misschien een betere keuze.

 

Doorlopend krediet

Maar wat is een doorlopend krediet nu eigenlijk? Bij een doorlopend krediet kunt u op elk moment, tegen een bepaald rentepercentage, geld pinnen. Op die manier bepaald u zelf hoe hoog uw lening is en kunt u deze terugbetalen wanneer u dat uitkomt. Hierdoor blijven de kosten van het krediet laag en betaald u zich niet blauw aan de verschillende openstaande leningen.

 

Lenen voor DS spellen

Er zijn dus voldoende methoden om geld te lenen voor de aanschaf van een DS Spel. Het downloaden van DS spellen is dan ook niet noodzakelijk en zal waarschijnlijk binnenkort verboden worden. Leen daarom het geld dat u nodig heeft simpelweg bij.